idegen nyelv, képzés, Kreatív

Nyelvi hét 1-5. nap

Nyelvi hét az Ózdi Bródy Imre Szakképző Iskolában (Ózd Petőfi út 20.)

 2015. március 16-20.

Az Innovatív iskolák c. pályázat keretén belül lehetősége volt ismételten iskolánknak a Bródy Imre Szakképző iskolának 2015 tavaszán a Nyelvi Hét megrendezésére. A nyelvtanárok újra lelkesen láttunk neki a szervezési feladatoknak. Tettük ezt annál is inkább, mert a tavalyi évben megvalósított program diákok körében aratott sikeréből azt szűrtük le, hogy igény van erre.

Az alapkoncepciónk ismét  az volt, hogy a diákjaink angol és német nyelvből egyaránt, a hét során nap mint nap játékos vetélkedők formájában összeállított  érdekes feladatokon keresztül fejleszthessék idegen nyelvi ismereteiket.

Mivel az angolos diákok többen vannak, mint a németesek az iskola két különböző helyiségében zajlottak a programok a hét folyamán. Szerencsére rendelkezünk egy rendezvényteremmel, ahol az angolosok is elfértek. A németesek számára elég volt egy interaktív táblával felszerelt nagyobb előadóterem.

Az órarendet oly módon módosítottuk a hétre, hogy minden nap rendelkezésre állt egy 30 perces időintervallum, 9: 30-10 óráig a nyelvi blokk lebonyolítására. Ez nem okozott a normál tanítási óráknál problémát, minden szaktanár kolléga megtarthatta az óráit.

Nyelvi hét 1. nap

no images were found

Nyelvi hét 2. nap

no images were found

Nyelvi hét 3. nap

no images were found

Nyelvi hét 4. nap

no images were found

Nyelvi hét 5. nap

no images were found

Leave a Reply