fontos esemény, Ünnepség

Szalagavató 2014

Az év utolsó nagy eseménye, minden iskola életében, a szalagavató. Így történt ez a Bródyban is. Az elmúlt hetek a tervezésről, forgatókönyvekről, verstanulásról és műsorszervezésről szóltak. A filmek és prezentációk, szokásos módon 😀 , az utolsó percben nyerték el végleges formájukat. Mint minden évben, most is jól szórakoztunk. A görbe tükör mókás képet mutatott.

Elsőként az ünnepi műsort tekintettük meg, versekkel, köszöntőkkel. Ezután Tóth Béla igazgató úr üdvözölte az ünnepelteket, hozzátartozókat, kollégákat. Beszédében felidézte az elmúlt éveket, majd útmutatót adott az érettségire készülőknek. Ezen műsorrész  képeit láthatjuk a következőkben.

 

no images were found

A köszöntő utolsó mondataival, az osztályok legeredményesebb tanulóit hívta föl a színpadra, igazgató úr. Nekik ő tűzte fel a szalagot. Ezután az osztályfőnökök néhány köszöntő szóval, gratulálva tűzték föl a szalagot “gyerekeiknek”. Végezetül az osztályfőnökök. majd a tanárok hajtókájára került fel a szalag, virág és hálás szavak kíséretében.

no images were found

Díszletrendezés és felkészülés után következett az osztályok vidám műsora. Sokat derültünk a régi fotókon, és meghatódtunk elmúlt éveink pillanatain. Az említett görbe tükör sem maradhatott el.

no images were found

no images were found

Leave a Reply